Klaudia8 társkereső nő, 36 éves, Debrecen

A szerelem legjobb oldala
Klaudia8

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szerelem, boldogság, egészség Veled. Fényeskedjék.
Legyen meg elsőre a kölcsönös empátia, vonzalom...az első személyes találkozásunkkor. Aztán minden jön magától ahogyan kell... :) Rajtunk múlik csak teszünk e egymásért. Megtesszük e az első lépést A nagy Ő-ért. Romantikus, őszinte, udvarias, jólelkű, határozott, céltudatos, vidám, vicces, egészséges, kitartó, szerény de nem szégyenlős. Az A FÉRFI légy aki tudja, hogy mit akar...és pont engem keres. :))) :D Ráadásul önerőből kitartással, sok munkával, alázattal hozta össze amit eddig az életben elért egyedül, önállóan mint ahogyan én is . Aki tudja értékelni a picit is becsülni azt, s örülni minden apróságnak ... Hiszen annyi minden nehézségen keresztülmegyünk mi emberek, ki kevesebb szenvedésen ki több fájdalmon s nehézségen... Egy karcsú, mosolygós, jókedvű, csinos Festőművész Nő akarja A SZERELMÉT szeretni egy életen át kölcsönösen. A számára IGAZI ÁLMAI ... stb.
Nagyon szeretem a lovakat, kutyákat, színházat, mindent ami retró, múzeum, állatokat, bográcsozást, túrát vagy
csak barátokkal beülni ebédelni és
jókat beszélgetni, nevetgélni...stb. Határozott, jóindulatú, őszinte, jókedvű, lendületes, hűséges, romantikus ,harmonikus, az aki tudja, hogy mit akar... stb. Írj nekem magadról ha szimpatikus vagyok számodra. Csatolj friss képeket magadról. Legyen szép napod. Írj
bátran.

Alapadatok
36 éves, Vízöntő
heteroszexuális
Párt keresek - egy életre
Debrecen, Magyarország
Zöld
Barna
47 kg
164 cm
Karcsú

Független vagyok
Nincs gyermekem
Gimnázium
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Szeretek randizni