Gabys társkereső nő, 42 éves, Debrecen

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás


Milyen vagyok?
Oszinte, almodozo, aki egy konyvben el tud veszni, es akinek utana visszaterni a valo vilagba neha nem egyszeru, aki ebren is almodik.
Onallo, kepes magat “eltartani”, az almait valora valtani, akinek ha kell valami addig nem nyugszik amig meg nem kapja.
Aki buszke magara, arra amit elert. Aki szereti a munkajat, szeret emberekkel dolgozni.
Akinek a mozgas fontos resze az eletenek.
Aki neha megijed ha valaki korlatozni probalja, ha meg akarja valaki mondani neki milyen ember, mi a normalis, mit is szeret, mit is gondol...
Ilyenkor elmenekul...
A csetelos kerdesek, peldaul a “mizu” vagy egy semmit mondo “hello” vagy “meselj magadrol” nem ismerkedes! Mit meseljen az ember, egybol, minden konkret kerdes nelkul?
Ha erdekel valami tudj kerdezni, ne a masik talalja ki mire gondol a kolto.
Es ezert meg valami rolam, a nyari meleg, a korai ebredes napsutesre, joga es hideg zuhany minden reggel, a madarcsicserges, a lelkemnek ezek oriasi ajandekok, a nap ahogy a boromet suti, a kek szin ami oceanra emlekeztet, a zold ami oserdot idez, a telihold amikor kivannom kell valamit, a csillagok amikre nezve az ember rajon milyen apro es kicsi a vilagegyetemhez kepest, gyertyakat gyujtani, csak ugy...
Elvezze az ember az eletet, eljen meg minden pillanatot, legyen kedves, segitsen masoknak ahol tud, minden nap a szivevel is eljen!
Szoval, szeretni es szeretve lenni, ez az ami szamit.
- [ ]

Alapadatok
42 éves, Kos
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Debrecen, Magyarország
Barna
Barna
54 kg
174 cm
Karcsú

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Egyéb
Alkalmanként
Ritkán
Szeretek randizni