D.Diána társkereső nő, 50 éves, Székesfehérvár

A szerelem legjobb oldala
D.Diána

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Röviden:
Normális nő vagyok, örülök hogy élek, dolgozom mint mindenki más és talán még sosem voltam igazán szomorú, hisz minden rosszból tanul az ember és mindig történik valami jó!

Bővebben:
Dekoratív, csinos, igényes nőnek mondanak, akinek a feje sem üres.
Tudok késsel-villával enni, az IQ-m sem a cipőméretemmel egyezik. Mindenem igazi, smink nélkül is felismerhető vagyok. Hajam színe sem iparilag szőke. Ha nem erdei túráról van szó, akkor sportcipő helyett magassarkú, combfix a nőies öltözködés alapja. Nem fáj minden este a fejem és nem kérdezem folyton, hogy nem nagy-e a fenekem. Kedvenc szabadidős programom sem a plaza túra.

Tudom mi a Wankel motor de a szigetelőanyagok között is tudok különbséget tenni. Saját anyanyelvemen kívül másik 3 nyelven is képes vagyok kifejteni véleményemet az élet dolgairól.

Nem olvasok olyan lapokat, amelyekből állítólag megtudhatom hogyan legyek nő, mit kenjek a fejemre és hogyan csináljak belőletek hülyét.

Optimista, határozott jellem vagyok, van saját véleményem mindenről, így aki egy "Bólogató János"-t keres, annak nem én vagyok a megfelelő partner. Erős egyéniségem ellenére tudok alkalmazkodni, kapcsolatomban NŐ-nek maradni, a döntést a FÉRFI-ra bízni. Bárcsak már lenne egy ilyen Férfi!..... Saját gondjaimat képes vagyok magam megoldani, srácaimat és saját magamat eltartani.

Önállóságomat, talpraesettségemet erényemnek tartom. Kellő önbizalommal ám megfelelő önkritikával is rendelkező, intelligens nő vagyok.

Szeretek utazni, kirándulni, színházba, operába, moziba járni vagy egyszerüen órákon át tartalmasan beszélgetni egy hangulatos kis étteremben. Kedvelem az adrenalinnövelő szabadidős tevékenységeket is.Imádom az ejtőernyőzést, a sárkányrepülést, a bungee jump-t. Szeretem a musicaleket, néha kiállításokra is ellátogatok. Zenei téren a rock és a komolyzene áll közel hozzám, ám jól tudom magam érezni más zenei stílusirányzatban is.
Mindezekkel ellentétben imádom egy szál pólóban az óceánparton smink és mindenféle csicsa-micsa nélkül az időmet tölteni....

Egy multinacionális cégnél dolgozom a kereskedelemben.

Nem felejtettem el gyereknek lenni. Barátaimat nem a pénztárcájuk alapján válogatom meg, utálom a pénzközpontúságot. Szeretem mindenben az igényeset de csak ha nem párosul sznobizmussal. Elsősorban a belső értékeket tartom fontosnak az emberekben, ha ezek mellé egy ápolt, vonzó külső is párosul, az már hihetetlen is lenne.

Tisztességes, őszinte, megbízható nő vagyok, egyszerre csak egy férfit vagyok képes komolyan venni. Ha egyszer egymásra találunk és közel engedlek magamhoz, akkor tiszteljük meg egymást azzal, hogy nem használjuk tovább ezt az oldalt! Nekem ez alap, a bizalom alapja!!!!

Úgy fair ha előrebocsátom, hogy nem fogok mindenkinek válaszolni.

Kedvenc egyéniségek: Ady Endre, Munkácsy Mihály

" Az én sorsom, úgy látszik olyan, hogy mindig kevesebbet kapok az élettől, mint amit befektettem. Ezt annyira megszoktam már, hogyha egyszer ez megfordulna, s véletlenül többet adna vissza sorsom a felfeszített erőnél, vagy különösen, ha ajándékként kapnék valamit, bizonyisten megijednék tőle, s folyton arra kellene gondolnom, hogy ezért valahol el kell vennem a büntetésemet. Pedig nem volna akkor sem több bűnöm mint így, csak éppen az élet egyensúlyát megbontanám."
( Dallos Sándor - A nap szerelmese ) Munkácsy életrajzi regény 1. rész

Alapadatok
50 éves, Szűz
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Székesfehérvár, Magyarország
Barna
Szőke
64 kg
177 cm
Karcsú

Elváltam
Több gyermekem van
Gimnázium
Főállású munkaviszony

Egyéb
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó