manutan társkereső férfi, 50 éves, Bács-Kiskun

A szerelem legjobb oldala
manutan

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szóval ez az a "Kulcsfontosságú rész" amit feltétlen ki kell töltenem!? Nem tudom, hogy ennek örüljek, vagy sajnáljam!? Tényleg ez alapján dől el, hogy megtalálom-e a társam? Na akkor ki kell tennem magamért!
Kedves ismeretlen leendő Ismerős! Aki ezeket a sorokat írja az egy 38 éves, magas, jóképű, elvált fiatalember. Első házasságomból 3 gyönyörű gyermekem van (kettő fú és egy kislány) akikért odáig (meg vissza) vagyok. Azon a kevesek közé tartozom, akik férfi létükre képesek az önálló életre. Mosom a szaros gatyáimat, elkészítem a kedvenc ételeimet (lecsó, bundás kenyér, palacsinta) és magam alól kiganézok (takarítok). De (Igen: minden pozitív gondolatsornál van egy „de”.) én is mint minden férfitársam vágyik egy nőre, aki mossa a szaros gatyáit, elkészíti a kedvenc ételeit (lecsó, bundás kenyér, palacsinta) és néha (rendszeresen) kiganéz alóla. Na jó! Mindezt együtt teszik. Na jó! Nem mindent, de sok mindent. Meg még mást is, amit most ebben a pár karakteres "Kulcsfontosságú rész"-ben nem akarok megemlíteni.
Röviden ennyi. Többit szóban.

Alapadatok
50 éves, Kos
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Bács-Kiskun
Barna
Barna
92 kg
185 cm
Sportos

Elváltam
Több gyermekem van
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó