Naoko társkereső nő, 32 éves, Bács-Kiskun

A szerelem legjobb oldala
Naoko

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sose tudtam jó bemutatkozószöveget írni, nem vagyok egy önreklámozó alkat. Igazából ami fontos rólam, az talán annyi, hogy egyetemista vagyok Budapesten, egyébként a hétvégéket otthon töltöm vidéken családommal. Szeretem az állatokat, a zenét, a könyveket és a japán kultúrát, meg általában az idegennyelveket.
A személyiségemet nem szeretem jellemezni, azt mindenki döntse el maga, ha valaki a borítójáról ítéli meg a könyvet, az már nem az én gondom. Tudom, hogy nem vagyok egyszerű eset, mert nehezen barátkozok, ennyi szerintem elég. Nem fogom fényezni a jó tulajdonságaimat, amik aztán vagy vannak, vagy nincsenek, de a negatívakat se fogom hangsúlyozni, akit érdekel, próbálja meg megismerni, még ha nem is lesz egyszerű, ezt az egyet borítékolhatom.

Alapadatok
32 éves, Halak
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Bács-Kiskun
Kék
Barna
58 kg
165 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Gimnázium
Felsőoktatási hallgató

Ateista
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó