MKata társkereső nő, 51 éves, Somogy

A szerelem legjobb oldala
MKata

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Környezetem véleménye szerint talpraesett, intelligens, életvidám ... nő és anya vagyok. Előfordulnak kivételes napok is. Először látogatok társkereső oldalra, talán kicsit kíváncsiságból is. Értékrendemben kiemelkedő helyet foglal el a család, az őszinteség, a hűség, a bizalom, a megbecsülés, a romantika, a szenvedély... Két gyermekem van, ... ők a legfontosabbak. jelenleg Ők és a munkám töltik ki az életem. Szeretek szeretni, törődni, ..amit viszont is elvárok ..nem AKÁRKITŐL és NEM MINDENÁRON!

GILLETTE... férfiasan tökéletes! Ez a vicces része és nem a reklám helye, de legyen ő is igényes és megbízható. Nos, FACE TO FACE: intelligens kellemes külsejű, okos, kedves, ápolt és, ami lényeg, korban hozzám illő társat keresek, akivel kölcsönösen fontosak vagyunk egymásnak.

Alapadatok
51 éves, Bak
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Somogy
Barna
Barna
58 kg
168 cm
Sportos

Elváltam
Van gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Lehet róla szó