kicsikkee társkereső nő, 31 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
kicsikkee

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Magamról csak annyit idővel majd meg ismersz ;)

De nem szárkozom el az új dolgoktól sőtt pont elllenkezőleg ;)

" Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van gyengédségre, nem tud meglenni nélküle. "

Az igazi férfi..... játszik... nem rohan ajtóstul a házba, lassan közelit és puhán... vadászik.... csak úgy mellesleg megérint... mögéd lép... nyakadba csókol... a tenyere a tenyeredben szikrát csiszol... az igazi férfi nem siet. Tudja idő kell a vágyhoz... megvárja szépen, míg megszűnik körülöttünk a világ...és már csak őt látod... már csak azt akarjuk... nem elveszi... odaadod... nem eltűröd, hanem befogadod... az igazi ölelés visszafogott... úgy kúszik végig a testen, mint a napfény... lassan és puhán... időt hagyva a vágynak, hogy növekedjék... nem kell hozzá más, csak egy férfi... aki szeretni tud... s egy nő... aki hagyja, hogy szeressék.


Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.

Ha kellenek rólam képek kérjél tőlem , mert már nem rakok ki képet , mert itt minden nap ki tiltanak ok nélkül :(

E- gmail címem : lucanagy27@gmail.com

Várom kedves leveleteket ;)

Alapadatok
31 éves, Bak
heteroszexuális
Szeretem a társaságot
Budapest
Barna
Változó
100 kg
150 cm
Molett

élettársam van
Nincs gyermekem

Soha
Soha
Lehet róla szó