LifeLover társkereső nő, 42 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
LifeLover

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Kulcsszavak: színház, zene, koncert, utazás, kultúra, gasztronómia, család, macskák. ...

2 nagy kedvencem: macskáim és a cinizmusom :)

Szeretem, ha zajlik körülöttem az élet, de ezzel párhuzamosan igényem van az elvonulásra, a magányra is. Feltölt, ha egyedül elutazhatok pár napra, és imádom, ha csak úgy gubbasztok a takaró alatt dvdket nézve... Nyelvem mint a skorpióé. Végtelenül őszinte vagyok, ami a szívemen az a számon. Hozzám nem kell szótár, hogy megérts...

Mottóm: Élni és élni hagyni.

Ha kedved van menni a haverokkal? Rendben, nem gond (mert ezzel nyerek másik két estét, amit viszont besózott fenék nélkül, lelkesen velem töltesz). De ha közös programunk van, ne vedd fel 10 percenként a telefonod "dolgoznom kell" jeligével, és ekkor a haverok se legyenek fontosabbak... Cserébe én is igénylem ezt a rugalmasságot. Kifejezetten erős idegzetűeknek és végtelen türelemmel rendelkezőknek ajánlom magam. Aki ismer / kiismer, annak már nem tudok meglepetéseket okozni.

Nem vagyok anorexiás, még csak a hajlam sincs meg bennem. Szeretek jókat enni / főzni / sütni. Ha ilyen típusú nőt keresel, akkor rossz helyen jársz!

Abszolút farmer nadrádos és pólós vagyok a szabadidőmben, meg papucsos, edzőcipős. A munka persze más, ott elegáns, muszáj, és valahogy ettől is érezem ott nőnek magam... :)

Alapadatok
42 éves, Oroszlán
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Barna
Barna
64 kg
158 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Lehet róla szó