Dorka79 társkereső nő, 42 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Nincs saját lakásom, ez az egyik oka annak, hogy nem főzök. Ha egy szám tetszik, csak azt hallgatom hetekig. Imádom ha süt a nap. Imádok reggelizni. Imádom Budapestet. A sajtburgerben imádom az uborkát. A boltban mindig a leglassabb sorba állok és az eladó mindig gyorsabban pakol mint én. Húzni szoktam azokat az ajtókat amikre hatalmas, kövér betűkkel TOLNI van írva. Nem szeretem a vegetáriánusokat mert megeszik az ételem elől az ételt. Nagyon rossz a hangom, de mindig énekelek az autóban. Nem igazán tudok parkolni. Sosem találok meg semmit a táskámban. Úgy érzem, hogy sosem lesz elég cipőm a szekrényben, a táskákról nem is beszélve. Nem szeretem, ha a repülőn leszállás után tapsolnak az emberek. Szeretek mosolyogni, de még jobb, ha visszamosolyognak.

"Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni!"

Alapadatok
42 éves, Rák
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Barna
Fekete
47 kg
152 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem

Alkalmanként
Ritkán
Lehet róla szó