Chica társkereső nő, 47 éves, Komárom-Esztergom

A szerelem legjobb oldala
Chica

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket.

Aki azt mondja, hogy egy ilyen oldalon nem a külső számít, és csak aztán jön a belső az nem biztos, h túl őszinte, vagy csak nagyon akar maga mellé valakit és akkor nem hiszem, h bármi keresnivalója van mellettem. mivel itt úgysem tudom bemutatni magam ezért akit én is szeretnék megismerni és viszont, az majd maga alakít ki rólam egy képet és talán megtaláljuk egymást.....

BOCSI, de csak azzal állok szóba, aki legalább egy igazolványképpel megtisztel és aki belefér a magasság/életkor kritériumba! ez KOMOLY!

Alapadatok
47 éves, Skorpió
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Komárom-Esztergom
Kék
Barna
66 kg
174 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Alkalmanként
Mértékkel
Lehet róla szó