Gizus13 társkereső nő, 63 éves, Baranya

A szerelem legjobb oldala
Gizus13

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

ha belelátsz a szívembe, meglátod azt, hogy mennyit sírtam valójában. Látni fogod a titkaimat, barátaimat, hazugságaimat. De látni fogod azt is, amit (talán) sosem érthetsz meg: hogyan tudtam erős maradni akkor is, mikor már semmi nem volt rendben...

Pénzügyi gazdasági vezető vagyok, a közigazgatásban dolgozom, / köztisztviselő vagyok/,ezen kívűl van egy sikeres vállalkozásom.
Keresem az utat a BOLDOGSÁGHOZ.
1 gyermekem van akinek már van külön családja, és velük él.
Szeretek utazni, vadászni, szeretem a tengert a szép tájakat, az őszínte és igényes embereket. Imádok csavarogni és élni az életet, ehhez keresek őszínte társat. ÉS..NAGYON SZERETEM AZ AUTÓMAT, AMELY ELVISZ HOZZÁD.....HA TE IS AKAROD

Nem elég szeretni valakit. Bátran kell szeretni. Úgy kell szeretni, hogy tolvaj szándék, vagy törvény, isteni, világi törvény ne tehessen e szerelem ellen semmit. Nem szerettél elég bátran... ez volt a baj.

Alapadatok
63 éves, Kos
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Baranya
Kék
Vörös
98 kg
168 cm
Molett

Elváltam
Csak külön élő gyermekem van
Főiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó