Fruzsi. társkereső nő, 32 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Fruzsi.

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Én komoly, tartós kapcsolatot keresek, egy monogám, hűséges férfi személyében. Szeretném végre megtalálni azt, akiről már régóta álmodom. Sajnos már sok csalódás ért, főleg amiatt, mert mindenki csak msn-t kér, és abból meg végül semmi nem lesz. Úgyhogy én a személyes találkozás híve vagyok, meg különben is, csak úgy tudjuk eldönteni, hogy lesz-e ebből valami, vagy nem. Én biztos nem csalnálak meg, ha pedig mégis ilyesmi lenne, én akkor megmondanám. Én egy rendkívül monogám, hűséges lány vagyok. Személyes találkozóban lennék benne.
Magamról: 19 éves leszek Januárban. Hobbim és szakmám: rajzolás, festés, könyvkötés. Szeretek zenét hallgatni, mindent meghallgatok, ami tetszik. Van egy macskám, 2 tengerimalacom, és egy egerem. Kedvenc filmjeim: A Gyűrűk Ura, Star Wars, stb. Kedvenc ételem a paradicsomos tészta, a zserbó szelet és a profiterol.
Nem vagyok vallásos, de engem nem zavar, ha te az vagy.
Én kicsit zárkózott típus vagyok, nehezen nyílok meg.
Nem hiszem el hogy az msn dönti el, lesz-e köztünk valami, vagy nem. Nem zárkózok el ettől, csak már annyian csőbe húztak vele.

Alapadatok
32 éves, Bak
heteroszexuális
Párt keresek - egy életre
Budapest
Fekete
Fekete
59 kg
154 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Középiskolai tanuló

Keresztény
Soha
Soha
Szeretek randizni