Mystic. társkereső férfi, 37 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Ha a barátaimnak jellemezni kellene engem, azt mondánk pörgős vagyok! Szeretek vidám lenni, és szeretem ha zajlik körülöttem az élet. Egyetemi tanulmányaim mellett a tanítással és internetes kereskedelemmel foglalkozom. Hiszem, hogy bárki képes bármire, csak meg kell találni vele a közös hangot.

Szabadidőmben szívesen sportolok, elsősorban thai boxolok, télen síelek, nyáron wakeboardozok, vízitúrázok motorcsónakozok. Egyébként ez az egyik kedvencem, nincs is jobb mint hasítani a vízen és élvezni a lóerőt. Szeretek sütni-főzni, különösen szabadban, és szeretem a finom pálinkákat, meg a jó borokat. Szerintem a jó ételekhez a jó alapanyagokon kívül belső indíttatás és fantázia kell. Hobbijaim még a vidámparkozás, szeretek bulizni járni, illetve érdekelnek az ezoterikus dolgok. Nagyjából ez vagyok én.

Ha ismerkedni, barátkozni akarsz, írj bátran egy e-mailt, vagy szólíts le az utcán!

Alapadatok
37 éves, Bak
férfi
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Budapest
Kék
Barna
78 kg
179 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Alkalmanként
Rendszeresen
Lehet róla szó