Rita1977 társkereső nő, 47 éves, Jász-Nagykun-Szolnok

A szerelem legjobb oldala
Rita1977

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

"Megbocsátottam a megbocsáthatatlant,megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket,és elfeledni az elfeledhetetlent.Sokszor cselekedtem indulatból.Okoztam csalódást és csalódtam olyanokban,akiktől sosem vártam volna.Öleltem,hogy védelmet nyújtsak..és nevettem,mikor már nem bírtam tovább.Szerettem és szerettek,de sokszor el is utasítottak.Előfordult olyan is,hogy szerettek,de én nem tudtam visszaszeretni.Sírtam zenehallgatás,vagy a fényképalbum lapozgatása közben,és felhívtam valakit csak azért,hogy halljam a hangját.Néha elég volt egy mosoly,hogy szerelmes legyek.Az életet nem csak túlélem...A harcba elszántan kell menni.Az életet szenvedélyesen átölelni,emelt fővel veszteni,és merészen győzni,mert a világ a bátraké,és az élet túl sokat ér ahhoz,hogy jelentéktelenné váljon."

" Az ember egy napon rádöbben arra,
hogy az életben igazán semmi sem fontos, sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazan."
(Goethe)

Alapadatok
47 éves, Bak
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Jász-Nagykun-Szolnok
Kék
Barna
70 kg
168 cm
átlagos

Elváltam
Van gyermekem
Középiskola
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Rendszeresen
Ritkán
Lehet róla szó