kittuskababy társkereső nő, 35 éves, Békés

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

♥ Skorpió Csillagjegy ♥
A Skorpió nő kiismerhetetlen. Nagystílű költekező, akinek semmit sem kell áldoznia azért, hogy biztosítsa a kényelmét, sőt luxusban éljen. Elbűvölő teremtés, aki bátran számíthat a megérzéseire.
A hamis embereket nem tűri. Kiváló kritikai érzéke alapján könnyen kiismeri az embereket és partnere erényeit és hibáit még akkor is elemezgetni fogja, ha az maga a tökéletesség. Kevés olyan makacs nő akad, mint amilyen a Skorpió szülötte. De kitartó. A Skorpió nő nagy élvezethajhász. Ő az, aki a férfit üldözi, aki elszédíti a varázserejével. A szerelem olyanfajta játék a Skorpió nő számára, amilyennel más jobb ha nem is próbálkozik. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nem könnyű szenvedélyét kielégíteni. Ha valaki megcsalja, a Skorpió asszony rendkívül féltékennyé válik. Mindenkiben lehetséges riválist lát, s még akkor is jelenetet rendez, ha partnere szóba áll valakivel, vagy egyszerűen csak ránéz. A szerelemben fantáziadús kísérletezgetései, domináns magatartása és erotikus játékai, erős férfit feltételeznek. De mindezt, amiként a hűséget is, odaadó szerelemmel hálálja meg.

Alapadatok
35 éves, Skorpió
heteroszexuális
Csak ismerkedem, nem keresek partnert
Békés
Barna
Fekete
51 kg
164 cm
Karcsú

élettársam van
Nincs gyermekem
Főiskola
Egyéb munkaviszony

Egyéb
Alkalmanként
Mértékkel
Nem szívesen