bifidus essensis társkereső férfi, 45 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
bifidus essensis

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sok értelmét nem látom, hiszen a nők ezen az oldalon két dolgot néznek: külső vagy belső. A belsőt szigorúan a bukszára értendően. Persze vannak olyan kivételes női egyedek, akiknél a "vagy" szócskát felváltja az "és". Erre mondanák a középkorban élők, hogy "távozz tőlem sátán" vagy "ments meg uram tőle". Az utóbbiaktól valóban rettegek és tartok tőle, hogy miattuk visszatérnek gyermekkori rémálmaim, csak nem a szekrényben vagy az ágy alatt lakó mumus fog rémisztgetni, hanem a meggyszósz ráncolós pillantás és a kérdés: "hol a pénz". Mivel én azonban nem vagyok homlokráncolós, így a klasszikus válasz sem hangzik el erre, hanem ahogy a hadseregben tanították egy laza fordulat a bal sarkamon, a jobb bokámmal pedig egy csattanós ütés a balon, amitől a kiképző odáig lett volna a gyönyörűségtől, de a jelen esetben ott lévő hölgyemény ("szörny") feltehetőleg nem díjazná.
Pedig a legtöbb esetben odáig tudunk lenni értetek (nőkért) és most nem a plafonra gondoltam. Csak sok esetben fel kéne "NŐ"-ni és tudni mit akartok. Persze a bukszán kívül, amit még el is fogadunk, hisz ilyenek vagytok. Pénz, hiszti, nyafogás, a nő velejárója, de tudtok angyalok is lenni, a többiről nem is beszélve.
Szóval emiatt magamról csak annyit, hogy a külsőm borzasztó, bukszám pedig soha nem is volt. A zsebem pont megfelel arra a célra, hogy pótolja. Oda pedig nem nagyon engedem meg, hogy csak úgy bárki is benyúlkáljon.
A fentiek alapján tehát máris kiderült, hogy nincs is értelme itt lennem és teljesen feleslegesen írtam ide bármit is.

Nem vagyok független, függő vagyok!

A második lábujjam hosszabb az elsőnél.

Ha látni akarsz, küldj kreditet!

Csak a barátaid miatt vagyok itt!

Állítólag nős vagyok!

Alapadatok
45 éves, Vízöntő
férfi
heteroszexuális
Nem keresek senkit!
Budapest
Zöld
Vörös
82 kg
179 cm

Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Rendszeresen
Ki van zárva