jobbvagyball társkereső férfi, 53 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
jobbvagyball

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás



Minden napot kihasználok..a pillanatnak élek. Nagyon spontán és laza embernek tartom magam. Kevés baráttal és számomra fontos emberekkel veszem körül magam. Nem szeretek csalódni, úgyhogy a hazug, és a megbizhatatlan embereket kerülöm mint a tüzet. Számomra az öszinteség a bizalom a legfontosabb szavak bármilyen kapcsolatról is legyen szó!Életem legnagyobb befektetése lenne, ha embereket vennék annyiért, amennyit érnek, és eladnám őket annyiért, amennyit hisznek magukról...!!!Így élünk ma, megvakult szívvel. Keresünk persze, mert egyedül nem jó, s mint a turkálóban az asszonyok, fölvesszük egymást, mint a használt ruhákat.
Megtapintjuk, nézegetjük, magunkra képzeljük, sőt néha magunkra is húzzuk. Hozzám akarsz tartozni? Kellesz te nekem egyáltalán?? Így próbálgatjuk egymást egy darabig testileg-lelkileg, aztán mindenkit visszadobunk a kupacba, az idegen kacatok közé.Ha úgy élnénk mint a vakok, eltűnnének szemünk elől a csillogó autók, a fényűző házak, a férfi, női külsőségek, vajon tudna-e a mai ember ezek nélkül szeretni, tudna-e ezek nélkül szerelmes lenni?
-Összesöpörtem a szavakat, melyekkel a gondolataimat akarom elmondani.
Nem sok mindenre vágyom, de amire igen, az fontos lenne az életemben.Egy őszinte, hazugságmentes és szeretetteljes kapcsolatra.
Közös programokra, vidámságra, önfeledtségre, olyanfélére, amiben megmutathatom magam teljes valóságomban a tévedéseimmel, a naivitásommal, a jóhiszeműségemmel, a hibáimmal együtt......! Mindenki tart az őszinteségtől, senki sem meri felvállalni önmagát, a gondolatokat, az érzéseket, a tévedéseket, a múlt ejtette sebeket, a saját rossz tulajdonságaikat. Hogy miért??? Mert aki megnyílik, pőrén áll a másik elé, kihasználhatják, megbánthatják, könnyebben sérülhetnek .
Mindenki szeret szebbnek, tökéletesebbnek, tetszetősebbnek mutatkozni, mint a valóság...Dúl a szerepjátszás... Én képes vagyok mindent megmutatni, odaadni, az örömeimet, a titkaimat, a hibáimat, a félelmeimet nem akarok tabukat őrizni csupán azért, hogy titokzatosabbnak és izgalmasabbnak tűnjek.


Alapadatok
53 éves, Halak
férfi
heteroszexuális
Párt keresek - egy életre
Budapest
Zöld
Szőke
105 kg
180 cm
átlagos

Elváltam

Keresztény
Alkalmanként
Soha
Lehet róla szó