bboy777 társkereső férfi, 47 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
bboy777

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sokan arra élezik ki az adatlapjukat hogy mi az amit szeretnének kapni... Azt hiszem szakítok ezzel a hagyománnyal és inkább azt írom le mi az amit nyújtani tudok. Persze pontosan tudom hogy mit akarok. De ha valakit érdekel úgyis megkérdezi... :)

Pont annyira vagyok tökéletes illetve tökéletlen mint bárki más :) Nem mondom hogy tökéletes vagyok viszont bennem van a potenciál, a szándék és az elszántság hogy azzá válljak melletted aki kiegészíthet téged... Ha megértésre, kitartásra és hűségre van szükséged azt nálam, persze csak ha megbecsülsz, mindig megleled... S ha kell ha nem mindig mosolyt csalok az arcodra :) És ha neked nem csak ígéret kell de bizonyíték is akkor ne habozz :) !!!

Ja :) És a humorérzék nem bűn :) !!! Üzenet azoknak akiknek nem jutott ki ebből :) Meg az se ha az ember tudja kontrollálni a cselekedeteit... Nem kell sokminden ehhez: kis önismeret meg az hogy az ember odafigyeljen arra hogy mit érez és hogy annak van-e létjogosultsága az adott helyzetben... Sokan reagálnak prekoncepciók alapján... Tény hogy gyors döntést tesz lehetővé csak kérdés megéri-e :)

Még valami :) Az élethez humorérzék kell. A humorézékhez meg intelligenia :)

Alapadatok
47 éves, Vízöntő
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Barna
Barna
83 kg
180 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Soha
Mértékkel
Szeretek randizni