Gábor1983Bp társkereső férfi, 40 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Gábor1983Bp

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Üdvözlök minden kedves Hölgyet ki megtekint.

Tudom úgyis elsőként csak kűlsőről itél az ember hisz ilyen oldalakon leginkább csak a képeket nézik meg, és esélyt se adva a másiknak, hogy megismerhessék mert ígazán a belső fogja meg az embert mert a külső változhat....

Addig is magamról.

Vidám természetű társaságfüggő emberke vagyok, imádom a sport minden fajtáját, szeretek vezetni, úszni, sportolni, természetben sétálni, utazni. Hosszú idő után szeretnék végre 1 normális kitartó kapcsolatot. Őszinte emberke vagyok sokszor túlságosan is. Bulizni már ritkán járok de biliárdozni annál jobban. Szeretnék megismerkedni egy aranyos lánnyal, aki a szép és kitartó kapcsolatok híve. Pesten lakom azon belül Lőrincen. Imádom az állatokat, s persze a kölyköket. Komolynak tartom magam de tudok lökött is lenni, ha kel (társaságtól függ). Végül is azt lehetne mondani, hogy a magam módján átlagos vagyok. Ha gondoljátok, írjatok.

U.i.: Keresem párom ki komolyan, gondolja a kapcsolatait, elegem van az olyanokból kik csak a rövid kapcsolatok érdeklik s, hogy legyen kivel 1-et se...-nie.U.i.: további kellemes napot. Szió!

Alapadatok
40 éves, Vízöntő
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Kék
Barna
70 kg
179 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyéb középfokú
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Alkalmanként
Soha
Lehet róla szó