destinationunknown társkereső férfi, 37 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
destinationunknown

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

" Impossible is Nothing "

-Képet majd kirakok megint ha olyan kedvem lesz,most egyenlőre elég volt az érdekes felkérésekből:D

-modell (10 éve fotó,3 éve aktmodell)
-táncos
-dj/producer


-Pénzsóvár, kirakatbábut kereső önmagát túlértékelő gyerekes "gondolkodású"nők(?)" kíméljenek,nem vagyok OTP, sem mutogatnivaló kirakatbábu(illetve nem csak:Dmivel modell vagyok,ellentétbe ütközik).
-Fontos a külső, de könyörgöm párosuljon hozzá egy kis ész is...nem kérek sokat,csak legyen önálló véleménye és ne addig terjedjen a tudomány, hogy: shopping és talcsi a a barcsinőkkel:D INTELLIGENCIA csajok:D Nem minden a szépség, hiába szép az alma ha belül rohad...ennyi
-Attól még, hogy félmeztelen modellképet rakok ki,nem azt jelenti hogy hülye is vagyok,szóval ha egy primitív bunkó pénzes zsákot keresel,aki dísznek jó csak meg villogni a "barinők" előtt h X 5 van a p.csája alatt(amit persze apucitól kapott a legény) akkor tudod hol a "tovább" gomb, ha nem keresd meg gyorsan mert nem engem keresel:)

-Ha ezek közül egyik jellemző sem azonosítható veled,akkor átestél az első "kiképzésen" és megadhatod az esélyt nekem hogy megismerjelek és persze önmagadnak is:)

Alapadatok
37 éves, Rák
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Kék
Barna
76 kg
179 cm
Sportos

Főállású munkaviszony

Alkalmanként
Soha
Lehet róla szó