RolfSF68 társkereső férfi, 37 éves, Bács-Kiskun

A szerelem legjobb oldala
RolfSF68

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szia!

Rövid leírás magamról, Neked:
Hobbi: olvasás (történelem minden mennyiségben, kiemeltem az ókori Róma, filozófia---ismerősöket az őrületbe kergettem vele, és magamat is), zenehallgatás (60'-70'- es évek, Led Zeppelin, Black Sabbath, AC/DC (nálam ők az Istenek), Jimi Hendrix, Ozzy Osbourne), gitáron próbálkozás, eszmecsere egy sör mellett haverokkal, vagy éppen whiskey is megteszi, ha nagyon nincsen más . . . (skót, nem bourbon :-D).

Szeretem az őszinteséget, aki kimondja amit más nem, aki nem szemellenzős, képes elfogadni és nem akad ki minden részleten, képes beismerni a hibáit, széleslátókörű.
Ha valakit megszeretek (barát, partner), akkor elég nehezen lehet levakarni, mert ragaszkodó vagyok, de persze ott van a ha . . .
Próbálom lazán venni a dolgokat, szeretem a bolondozást, és igyekszek hű maradni magamhoz, és nem megerőszakolni önmagam csak azért, hogy elmondhassam, megfeleltem más elvárásainak.
Végezetül pedig, jó lenne már találni egy normális lányt, aki tud szeretni, nem csak mondani tudja hogy szeret, mert az kevés mint . . .
Én hűséges típus voltam eddig, és nem tervezek ezen változtatni a későbbiekben sem.
Stop.

Alapadatok
37 éves, Rák
férfi
heteroszexuális
Bács-Kiskun
Kék
Barna
67 kg
177 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony