AkárkiJoe társkereső férfi, 39 éves, Jász-Nagykun-Szolnok

A szerelem legjobb oldala
AkárkiJoe

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Ez most komoly ez az oldal? :) Ez nagyon vicc ami itt megy, és ez fizetős? ... kösz nem. :)

Szerintem senkit sem jellemez egy a szerelem mindenhatóságát éltető idézet, vagy egy az örök barátságról, őszinte emberi érzésekről értekező versike... Eddig én is így mutatkoztam be, de ennek vége... Kollegáimnak "AlonZo", néhányaknak, és főleg online pedig "Bagoly" vagyok. Tiszafüredről keveredtem fel Jászberénybe, itt kezdett el alakulni a sorsom... Jelenleg egyedül élek, és nagy bánatomra mindennapi egyetlen fix programon a munka, társaságom a 4 fal, meg a gépem, amit most is nyomkodok.
Nem anyukával apukával élek, nem tart el senki. Van egy autóm, és amikor csak időm/pénzem engedi, megpróbálom bejárni a világot. Néha egész messzire eljutok.
Rengeteget élek, mégis keveset. Rendkivül keveset alszom, éjszakai bagoly típus vagyok. Rágcsálók helyett azonban azt az életformát vadászom, amiben (akivel vagy amivel) kitölthetem a napi 20-22 óra ébrenlétem. A munka igaz sok időmet elvesz, és nem élvezem, de most ez jutott. Nem érek rá minden hétvégén bulikban tobzódni, nem is akarok. Autókázni a mátrában, elgurulni ismeretlen helyekre, menni amerre az út visz, patak mentén, hídon át, kanyarogva fel a hegyekbe... na az igen; nekem ez többet jelent néha egy füstös lokálnál, noha... mindennek megvan a maga szépsége.
Beszélgetni, ismerkedni mondjuk szeretek, és az internet kellő teret kínál erre.
Nem szeretek aludni, unatkozni, vagy a monitort bámulni... mint most.
Sajnos sokat vagyok online, de szívesen pazarolnék több időt valódi emberekre, szóval csak hívj fel, vagy dobj egy üzit, és elugrunk meginni valamit. :)

Alapadatok
39 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Internet- és társaságfüggő vagyok
Jász-Nagykun-Szolnok
Barna
Barna
70 kg
171 cm
átlagos

Partnerem van
Nincs gyermekem
Egyéb felsőfokú
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán