Lambo83 társkereső férfi, 40 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Lambo83

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Nagyon fiatalon születtem a 83-as évek közepén Sao Paolotól 10200 km-re lévő Budapesten. Óvodai tanulmányaimat is szintén itt végeztem, kiemelkedő eredményekkel. Ez az időszak vízválasztó volt életemben, mert első szerelmi csalódásom is itt ért attól a bizonyos "nagyonkékszemű" Edittől, aki degradáló viselkedésével mély nyomot hagyott lelkemben!!! (Ha olvasod: nekem kisautó, neked pöttyös bögre volt a jeled és az óvónéninket Ági és Marica néninek hívták)
Gyermekkorom nehéz volt, a mai napig keresem az okát, hogy miért utálom a kakaós tésztát és a majonézes kenyeret.
Általános iskolai tanulmányaimat Soprontól 212 km-re Mátyásföldön folytattam, itt már kevésbé kiemelkedő eredményekkel. De a középiskolában erős fellendülés mutatkozott cirka 12 évvel ezután! Ennek tetőzéseként sikeresen felvételiztem a főiskolára!

Imádom a növényeket, csak locsolni felejtem el mindig!
Életem meghatározó személyiségei közé sorolom Einsteint, aki magányos estéimet vidította fel könnyed relativítás elméletével... :)

Nincs Lamborghini Diablom. Nem vagyok Valentino Balboni és nem hordok drága Blancpain karórát. A világ egyik legszebb és legjobb autóját szeretem, és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Murciélago. A végsebesség simán 300 fölött van, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a Lamborghinit a Ferrarival. Büszkén gondolok Ferruccio Lamborghini-re, a Lamborghini alapítójára, és Stefan Winkelmann-ra a jelenlegi elnökre. Szeretem a V12es motort, a Gallardo rendőrautót, a SuperVelocét és a speciális bőr belsőt. Itt élek Európa szívében. Sportautó gyártásban az olaszok a császárok, és igenis a Lamborghini a legjobb autó a világon. Lamborghini, én így szeretlek. :)

Alapadatok
40 éves, Ikrek
férfi
heteroszexuális
Budapest
Barna
Barna
68 kg
180 cm
Vékony

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Ateista
Soha
Ritkán