mezga__aladar társkereső férfi, 48 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
mezga__aladar

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Őszinte, humoros (de tényleg), próbálom önmagam adni, sportolós, megbízható és talán mindezek miatt igazán szeretnivaló is!
Hozzáteszem, az első helyen álló őszinteséggel csak annyi a baj hogy sokan nem igazán szeretnek szembesülni dolgokkal, pedig sokan pont emiatt szeretnek, de talán kb. ugyanannyian utálnak is emiatt, de minek összevissza terelni, úgyis kiderül idővel minden...
Nagyon szeretek és tudok is jókat beszélgetni, persze ehhez kell egy olyasvalaki akivel lehet miről, és leginkább meg is van az igénye erre...

Nem próbáltam még soha neten ismerkedni, a személyes varázsban hiszek, de ki tudja mi vár itt?

Azt hiszem, ez a "magamról" rész tök ugyanolyan lehet mint bárki más adatlapja (nem érdekel igazán hogy másoké milyen), de ez nem gond, én tényleg ilyen vagyok.

Azok számára pedig akik nálam jobban hisznek abban, hogy a dolgok nem véletlenül történnek, talán nem véletlen hogy benéztem. :)

Alapadatok
48 éves, Oroszlán
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Kék
Barna
76 kg
179 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Gimnázium
Egyéb munkaviszony

Soha
Ritkán
Szeretek randizni