Tücsi24 társkereső nő, 39 éves, Zala

A szerelem legjobb oldala
Tücsi24

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

A lehetetlent keresem azt hiszem, de nem adom fel;)
Az én ideálom azt hiszem nem átlagos... keresem azt a férfit, aki tud gyengéden és szenvedélyesen is szeretni, éppen a helyzetnek megfelelően, aki mindent megtesz, hogy jól működjön egy kapcsolat, aki még igazán szeret olvasni, és beszélgetni, aki szereti a verseket és változatos a zenei ízlése:)
Alapjában véve vidám természetű vagyok, olyan aki képes a gondok mögött meglátni a célt, az értelmet és nem omlik össze, hanem megoldja a feladatot! Néha makacs is vagyok, ez a küzdeni akarásomnak az eredménye:) Szeretem a természetet, szeretek utazni amikor módom van rá. Nem vagyok cicababa, aki állandóan a sminkjét lesi, és a körmét reszeli, de ápolt vagyok és igyekszem jó benyomást kelteni mindig!:)
Nehéz az életem, de eszem ágában sincs feladni!:) Igen, van két pici gyermekem akiket egyedül nevelek, de ennél nagyobb kihívás nem is érhetett volna az életben! Nem apát szeretnék nekik, mert az van, de lehetne mellettem valaki akit nagyon tudnék szeretni és akire majd ők is szerettel tekintenének, mint családtagra! Ha ezek után is van kedved megismerni,vagy csak beszélgetni, írj!;) (Ja, laza szexi kapcsolat kizárvaaaaaaaaaa!!!)

Alapadatok
39 éves, Kos
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Zala
Kék
Szőke
90 kg
176 cm
Molett

Válófélben vagyok
Több gyermekem van
Egyetem
Felsőoktatási hallgató

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó