sanzsi társkereső nő, 49 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
sanzsi

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Az igazság az, hogy a boldogságra nincs megfelelőbb pillanat, mint az amelyik éppen most van.Sokszor úgy tűnik, hogy az igazi életnek már rég el kellett volna kezdődnie, de valami mindig megakadályozta azt: egy magasabb erő, valamilyen munka, amelyet be kellett fejezni, amire időt kellett szánni.Majd azután kezdődik az élet...
Aztán megértettem, hogy ezek az akadályok, maga az élet.Meg azt is, hogy boldogsághoz vezető út nem létezik.

Ne várj addig, míg befejezed az iskolát, míg lefogysz vagy meghízol, míg munkába állsz, míg megházasodsz, míg megszületnek a gyerekeid, míg megoldod a házastársi konfliktusokat, ne várj a péntek estére, a vasárnap délelőttre, az új autóra, a tavaszra, a télre, a halálra és az újjászületésre.. Amíg te várakozol, és tervezgetsz, a boldogság elhalad melletted, és te észre sem veszed, hogy már elszalasztottad a megfelelő pillanatot.

Alapadatok
49 éves, Rák
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Barna
Barna
49 kg
159 cm
Karcsú

Elváltam
Van gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony