jane72 társkereső nő, 51 éves, Nógrád

A szerelem legjobb oldala
jane72

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Egy nem régi csalódás után vagyok itt.Őszintén szólva nem is tudom milyen fajta kapcsolatot keresek,de mindenképp hosszútávút,nem feltétlenül szoros,de többször tudjunk találkozni,mint havonta egyszer.Hogy milyen vagyok?Általában nagyon vidám,mások által kedvesnek mondott nő.Szeretem az életet,és észreveszem annak szépségeit,nyitott vagyok,és olyan szemmel is járok.

"Bolond az,aki saját világában él,én bolond akarok maradni,és úgy akarom élni az életemet,ahogy megálmodom,nem pedig úgy,ahogy mások elvárják."

Az emberek besavanyodnak. Az emberek elfelejtik,mi a szabadság és az élet.

A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának,hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket,és barátokat szerez anélkül,hogy tudná.

"Ördög is voltam,és gyönyörű angyal.Ahogy jólesett éppen. Voltam hű,és hűtlen.Hol gazdag,hol szegény,bátor,de néha féltem,de senki nem mondta rám,hogy nem az álmomnak éltem."

Alapadatok
51 éves, Oroszlán
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Nógrád
Zöld
Változó
65 kg
168 cm
átlagos

Elváltam
Van gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Lehet róla szó