Mr lacika társkereső férfi, 57 éves

A szerelem legjobb oldala
Mr lacika

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Mi az ami vallalhato egy kapcsolatert!!! .Egy emberért mindent vállalni kell. Egy helyzetért nem. Amíg számunkra egy ember fontos - addig mindent vállalnunk kell érte, és megéri.... Ez igazi vállalás. Amikor nem az ember a fontos, hanem a helyzet megtartása:... a lakás, a szociális és anyagi biztonság, a látszat, a környezet véleménye... - akkor már megalkuvásról van szó... Ez is elvállalható, de csak őszintén, ... legalább önmagunk előtt... Ne csapjuk be magunkat ürügyekkel: a gyerekek érdekével, erkölcsi aggályokkal, a kímélettel... Gyávaságunk az újrakezdésre, félelmünk a változásoktól és az egyedül maradástól nehézzé teheti az együttélést, de fenntarthatja.... Azonban hazugságra nem lehet alapozni tisztességes kapcsolatot... biz tosan összeomlik...az ember társas lény...szüksége van kapcsolatra....de nem úgy, hogy közben feladja saját magát...a személyiségét...az életét. Szeretet!!! Szeretetnek lehet e nevezni azt, ami nem kölcsönös?
...A szeretetben az a legfájdalmasabb, hogy egyedül nem megy... Mindent lehet egyedül. Megvilágosodni, megtérni, fölébredni, bölcsnek lenni, talán még vidámnak is lehet egyedül lenni, csak szeretni nem.
Hiába leszek boldog, magamban - amíg te nem vagy az, én sem lehetek boldog igazán. ...Amíg nem találok rád, én sem vagyok egészen...
A szeretet nem magányos lélekállapot, hanem viszonyrendszer...

Alapadatok
57 éves,
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Kék
Kopasz
74 kg
164 cm
Sportos

Független vagyok
Csak külön élő gyermekem van
Egyéb felsőfokú
Főállású munkaviszony

Rendszeresen
Soha
Szeretek randizni