cuteboy69 társkereső férfi, 43 éves, Borsod-Abaúj-Zemplén

A szerelem legjobb oldala
cuteboy69

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Hogy milyen is vagyok?

Ha kell komoly vagyok, de persze ez nem zárja ki a lazaságot, könnyedséget. Nagyon szeretem a humort, jókedvet és szeretem, ha az emberek jól érzik magukat körulöttem. Akár társaságban, akár kettesben vagyunk. Számomra az emberi értékek nagyon fontosak. Viszont a sznobságot, hazugságokat, vagy ha hulyének néznek ki nem állhatom. Szeretek társaságban lenni, szórakozni, éppúgy ahogy a dumálós estéket is. Nyitottságom pozitív tulajdonságaimat erösítik!:)
Fuggetlen, társaságkedvelö, de visszafogott fiú vagyok. Rengeteget utazom, kedvelem az egzotikus tájakat. Mindig a jót keresem az emberekben, és a nehéz idökben is megpróbálok vidám maradni. Szeretem a változatos életmódot, de nagyon kitartó vagyok. Szeretem megismerni az olyan nöket, akik intelligensek, természetesek, és akik gyerekesen kíváncsiak az életre. Amikor ilyen növel találkozom, szeretném kiélvezni mindazt, amit az élet ad vele! Számomra semmi sem nagyszerubb, mint érezni azt a fantasztikus érzést, amit egy olyan kapcsolat adhat, ahol a két fél közel van egymáshoz!
A nöket a szerelem nemcsak érdekessé teszi, hanem meg is szépíti. A nö akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.
A nö azt akarja, hogy ok nélkul, "miért" nélkul szeressék: nem azért mert szép vagy jó, vagy kedves, vagy muvelt, vagy elmés, hanem azért mert olyan, amilyen!
És ezzel én is így vagyok!

Alapadatok
43 éves, Rák
férfi
heteroszexuális
Borsod-Abaúj-Zemplén
Kék
Szőke
65 kg
183 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Felsőoktatási hallgató

Keresztény
Soha
Ritkán
Szeretek randizni