Vanilien Dream társkereső férfi, 45 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Vanilien Dream

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Utálom, ha kihasználnak a Nők s csak "arra" kellek!...Úgyhogy, az ilyen hölgyeknek előre mondom: KOCC!! A férjes asszonyok detto!

Szeretnék végre egy rendes lányt, aki nem akar szexet, csak sok beszélgetést, sétát, közös énekléseket, felolvasásokat. Verseket tanulnánk meg együtt, s szavaló-versenyekre járnánk.

Hímezni is szeretek, esténként, a szemüvegemmel az orrom hegyére csúszva...éjszakánként szoríthassam a kezét, símogathassam a haját.

Autóik, motorjaik előtt pózóló, vastag aranyláncos hölgyek épp úgy kíméljenek, mint az edzőtermekben , tükrökben mobillal fényképeszkedőek!!

Na, a kiscicás és vaús kutyukkal tipegős rózsaszínruhás hölgyek se írjanak. A súly és életkor-paramétereket kérem tudomásul venni.
Nem küldök senkinek "olyan" képeket..s az ilyen tartalmú levelekre sem válaszolok!! Kiméljenek meg hölgyeim az intim képeiktől!!! A fürdőruhából, bikiniből "véletlenül" kibuggyanó melles képeket sem! Köszönöm!

Tehát: egyéjszakás kalandokra vágyó, erkölcstelen lányok, asszonyok kerüljetek..

Én egy hétköznapi fickó, és kedves, megbízható vagyok! Imádom a rejtetten jótestű, könyvtárban olvasgató szeműveges lányokat!!
De ugyanakkor kedvelem a plázákat kerülő, normális értékrendű nőnemű egyedeket is..!!!!
Annyira jó járgányom van, amit még a faterom tankol és kérésre személyesen is találkozom..

Utálom a köszönöm statit, ha nincs mellé írva valami! :)



Persze nekem mindegy! )

Alapadatok
45 éves, Oroszlán
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Barna
Barna
84 kg
180 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó