-ryder- társkereső férfi, 42 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
-ryder-

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szörfözök az élet hullámain.... élvezem, ami jön... feszegetem a korlátokat.....a hullámvölgy lendületet ad, a telejéről pedig el kell ugrani.... igaz, hogy utána esés jön, de legalább újra megpróbáltad :D ...megélni, nem leélni..

Állítólag követhetetlen, öntörvényű, fafejű, nagyképű, elkényeztett, pasi vagyok, akinek egyfolytában jár az agya valami értelmetlenségen. Az összeesküvés-elméletek tőlem származnak.

Mérleg révén szeretem az egyensúlyt.. még ha épp a borotvaélen is próbálom megtartani.. ami valljuk be, elég gyakori nálam. Nem hiszek a horoszkópban, bekorlátozza az embert. Valami támpontot ad, de túl sokat téved.

Viszont a Sors.. vannak dolgok, amikben még annyira sem hittem, de lassan kénytelen leszek alázattal fejet hajtani előttük...

Érzed te is és én is.. tudod, hogy hamarosan itt az idő.. húz a vágy és nem tudunk ellene mit tenni.. aztán eljön a pont, amikor minden megszűnik, csak a pillanat marad, mely örökké tart.

Sokszor racionálisnak tűnök. Hidd el, kiszámíthatatlan vagyok. Én sem hittem el, de úgy tűnik, hogy ez van..

Bejártam a világot, hogy megértsem, hogy mit akarok, mi a fontos. Lassan belátom, mi az értékes és mi az, ami csak csillog. (Na jó, nem az egész világot, de D-Amerika és Távol kelet, Tibet azért jót tettek a világképemnek.)

Szeretem újra és újra felfedezni a tested, a lelked, a lényed... Az érintésért élek-halok.. (thai masszőri végzettségem is van.. )

Mi mindent csinálnánk együtt a megsemmisítő szeretkezéseken kívül? Egy darabig semmi mást. :D
Aztán...fát vágunk, karburátort bütykölünk, megetetjük a tyúkokat.. én elmegyek vadászni, te addig őrizd a tüzet. A bogyókat ne felejtsd!

Vagy.. mondjuk főzhetnénk valamit együtt.. pucéran. :) az jó móka.. vagy kinézünk valami csendes szigetet és elbújunk egy hétre... vagy éppen zajos szigetet és odacsapunk a lovak közé!

Álmodj... álmodjunk.. éljünk.. éljük meg.. deúgy, hogy huhh... ne félj az ugrástól.. mindig ott a jel... lovagolj az élet hullámain, ne hánykolódj!

Alapadatok
42 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Zöld
Barna
75 kg
180 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Lehet róla szó