LamboBoy társkereső férfi, 40 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Bemutatkozás! Nah ezt imádom. :) Úgyis a képek alapján szokás itt "választani". Pár sor alapján úgysem fogsz megismerni főleg, hogy nagyon sokoldalú vagyok és lehetetlen 100%osan kiismerni. Az önfényezésnek meg úgysincs értelme. Vagyok aki vagyok. Ismerj meg!

Hogy azért mégis legyen némi fogalmatok rólam: 4 éve szervezek gyorsulási versenyeket a Hungaroringen és mostmár sok más helyen is... Gyorsulás mellett rengeteg egyéb autós eseményben vagyok benne nem csak hazai viszonylatban... de nem csak az autók érdekelnek... rengeteg mindenre nyitott vagyok... közvetlen, őszinte és önzetlen embernek tartanak az ismerőseim... de ezt hiába mondom, "messziről jött ember úgyis azt mond amit akar"... (hozzáteszem a mai világban teljesen joggal tartanak az emberek az ismeretlentől)

Tényleg fényezhetném magam tovább mindenféle általános dolgokkal... aztán vagy elhiszi valaki vagy nem... meg kell ismerni... ennyi... Komoly kapcsolatot keresek egy odaadó lánnyal, aki szeret odabújni az emberhez és aki szereti ha tiszta szívből szeretik, odafigyelnek rá, akivel jól érzem magam, és képes viszont szeretni.

Ha nincs kredited ide tudsz írni: trf@gyorsulas.hu

Alapadatok
40 éves, Ikrek
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Barna
Barna
65 kg
180 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Lehet róla szó