KabalaKata társkereső nő, 36 éves, Fejér

A szerelem legjobb oldala
KabalaKata

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sziasztok!
Nem Székesfehérváron hanem Tüskeváron lakom csak tanulok Székesfehérváron, ez lejjebb részletesen le van írva!!! Ez egy szép dolog bár semmi köze nincs Fekete István regényéhez, ugynis az a Balatonnál volt ez a hely ahol lakom pedig a Somló-hegy aljánál fekszik! Ha nem tudod merre a Somló az már a te bajod! Tudlak sajnálni! Pedig elég híres a borai vannak!

Akkor most magamról is egy kicsit!
Barátaim szerint nagyon jó humorom van kedves vagyok őszinte, megértő! Imádok olvasni, filmet nézni, moziba járni, bicajozni, sétálni nyáron csillagokat nézni! Kedvenc filmjeim horror, animációs, vígjáték és fantasy típusúak! Nem igazán járok el bulizni leginkább 3 legjobb barátommal vagyok hétvégén! Hétköznap suliba vagyok mégpedig Székesfevérváron a Kodolányi János Főiskolán Turizmus-Vendéglátás szakon! Ebből a szempontból a Fehérváriakat előnyben részesítem! 8-)
Ismerkedés esetleg komoly kapcsolat céljából regiszrtáltam! Írjatok fiúk!!!!!!!!!!!!!

Alapadatok
36 éves,
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Fejér
Zöld
Vörös
80 kg
174 cm
Telt

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Felsőoktatási hallgató

Keresztény
Rendszeresen
Ritkán
Szeretek randizni