Banyuska társkereső nő, 33 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Hol volt hol nem volt....
Úgy gondolom írhatnék ide magamról csupa jót és szépet, de nem fogom tenni mert nem lenne igaz. Makacs vagyok és akartos, néha türelmetlen is,szeretem a kihívásokat és a jó beszélgetéseket. Imádok nevetni ha úgy adódik magamon is:) Rengeteg célom , tervem van az életben amiket szeretnék véghez vinni és ehhez nem feltétlenül kell egy férfi, szerintem mindenkinek meg kell állnija a maga lábán.:) Persze ez nem azt jelenti,hogy nem tudom elképzelni az életem egy férfival csak az elképzeléseim néha kissé ijesztőek még a magam számára is.:) Nem a nagy szerelmet jöttem fel megtalálni hanem csak szeretnék ismerkedni és ki tudja talán még a villám is becsaphat:)

Remélem "sikerült" mindenkit elijesztenem :) És azt is remélem,hogy vannak olyanok akik értik a viccet és tudnak a sorok között olvasni:)

Puszi

Alapadatok
33 éves, Kos
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Barna
Barna
66 kg
160 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Gimnázium
Főállású munkaviszony

Rendszeresen
Mértékkel
Lehet róla szó