kalanDorka21 társkereső nő, 61 éves, Nógrád

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Egy grafológus ezt irta rólam: Irásképéből kitűnik jó intellektuális képessége.Érdeklődése inkább a humán jellegű tudományok felé fordul.Rendszerlátására az analizálás jellemző.A dolgokat elemenként vizsgálja, alaposan elemzi az összetevőket, s az egész össszhangban való látása már néha elmarad a részletekben való elmélyedéde miatt.

Gyakorlatias munkaerő, munkáját élvezettel, gondosan, nagy alapossággal és precizitással végzi.Ennek ellenére nem bizik saját tehetségében, képességeiben, s állandó, folyamatos megerősitést igényel a külvilág felől.Ez a túlbiztositás, félelem a kudarctól, hogy énjét sérülés érheti, a mindennapokban, a minkán kivüli dolgokban is jelentkezik.Bizonyos múltbeli élmények okozzák mindezt, melyeket már egészen jól feldolgozott, de néha-néha, bizonyos helyzetekben, főleg ha nagyobb döntésekről van szó, erősen a hatásuk alatt áll.

A másokkal való kapcsolat teremtése emiatt nehézségekbe ütközik, túlságosan bizalmatlan, elzárkózó az emberekkel szemben.Olyan dolgokat is magára vesz melyeket nem kellene, érzékenyen, sértődékenyen képes reagálni dolgokra.Igy sok időre van ahhoz szükség, s főleg kitartásra, hogy valódi énjét, jó tulajdonságait és barátságos természetét megismerjék.A mai világ túlságosan felgyorsult, az embereknek nincs elég idejük és türelmük ahhoz hogy kivárják mig megnyilik őszintén feléjük.Meg kell próbálnia gyorsabban reagálni dolgokra, melyhez minden képessége adott, csak ki kell használnia.(DOLGOZOM RAJTA!)

Előfordul, hogy érzelmei és értelme szembeszegülnek egymással.Szellemi élményeinek túlzott kihangsúlyozása, érzelmi életének tudatos irányitottságagal való kormányzása nem mindig célravezetőbb.

Jó beosztási képességgel rendelkezik, mind idejét, mind pénzét képes megfelelő módon kezelni.Szellemi képességei adottak ahhoz, hogy kihasználja az életben adódó lehetőségeket.(EZZEL VITATKOZNÉK!)

Szereti önmagát,(NAGYON! :))) sokat ad a külsőségekre.Igényes, szépérzékkel rendelkező, művészi képességekkel megáldott ember, mely képességeit az élet megkönnyitésére, szebbé tételére fordithatja, ha azokat nem csak szellemi sikon kezeli, hanem a mindennapok történéseibe is be tudja olvasztani.


Ezt irta rólam a grafológus, amivel teljesen egyetértek!...ha van türelmed sok, akkor megismerhetsz....(feltéve ha kiváncsi vagy rám! :))))

Alapadatok
61 éves, Ikrek
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Nógrád
Barna
Barna
75 kg
165 cm
Telt

Elváltam
Csak külön élő gyermekem van
Gimnázium
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Lehet róla szó