Slobodo társkereső férfi, 41 éves, Nógrád

A szerelem legjobb oldala
Slobodo

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szia Kedves Érdeklődő!

Szeretek ismerkedni, kicsit kíváncsi természetű vagyok. Inkább komoly kapcsolatot keresek mint alkalmit. Családcentrikusnak tartom magam, ami a mai világban nagy szó szerintem. A körülöttem lévő dolgokat fehéren-feketén látom csak nemet és igent ismerek. Hobbim a testépítés, kikapcsol és jó kondícióban tart. Nem divat dívákat és diszkókirálynőket keresek :-)

2008.12.24 0:51 Személyiségtesz kitöltve a www.parkereso.nlcafe.hu oldalon:

I. Az "életművész": SP
Optimista, realista, az itt és most-ra koncentrál
Értékeli magában, hogy nem konvencionális, bátor és spontán?
Játékos partnerkapcsolatában, kreatív szülő és jó vezetőképességű
Könnyen izgatottá válik, az impulzusaiban bízik, keresi az ingereket, értékeli a szabadságot
Életcéljai: fejlessze a képességeit, jól érezze magát, kaland, elkerülje az unalmat.

Erősségei: Keresi a kompromisszumokat. Nagyon gyorsan tanul (de gyorsan is felejt). Tárgyalási képességeivel modellt nyújt másoknak. Jól működik olyan helyzetekben, ahol viccelődni kell, megnyerni embereket.

Szereti: akciót, feltűnéskeltést, bulit, versenyt, másokra nagy, azonnali hatást tenni

Nem szereti: unalmat, mozdulatlanságot, hosszúra nyúlt magyarázatokat és megbeszéléseket, részleteket és komplexitást, önelemezgetést, az összes típus közül a legrosszabbul viseli a konfliktust, a stresszt.

Amit más típusok nem szeretnek benne: gyakran hanyag, ami feltűnik másoknak, túl gyakran akar versengeni, amit mások terhesnek találnak, nem tud komoly lenni.

Az "(élet)művész" az a temperamentum típus, akinek megvan a természetes képessége ahhoz, hogy a művészetekben kibontakozzon. (Innen az elnevezés is, eredeti név: Artisan). Itt nem feltétlenül a szépművészetekre kell gondolni, mint a festészet vagy a szobrászat. Kiváló az előadó művészetben, mint a tánc, zenélés, de a sportokban, szerelésben és az üzletkötés művészetében is.

Az "életművész" leginkább a valós világban érzi jól magát: ahol az itt és most a hangsúlyos.

Ott szeret lenni, ahol történik valami, imádja az izgalmakat. Keresi a kalandokat, és éhes az ingerekre. Elve, hogy a változatosság gyönyörködtet, és hogy olyan dolgokkal való foglalkozás, amely monoton, nem izgalmas, csak időpocsékolás. Impulzív, nagyon jól alkalmazkodik, versengő és mindig hisz benne, hogy legközelebb szerencséje lesz. A legoptimistább temperamentum típus. Nagyon bőkezű, megosztja mindenét a barátokkal, gyakori hogy ő fizet az étteremben, még akkor is, ha épp nem áll jól anyagilag. Nem kér semmit cserébe. Szereti követni a divatot, szép ruhákban járni, fontos neki a külseje, sokkal jobban, mint más temperamentum típusoknak, így gyakran több időt tölt edzőteremben, szépségszalonokban, mint mások.

Mindenek felett, a legfontosabb számára a szabadság, hogy azt tehesse, amihez épp kedve van. Nehezen viseli a korlátozó kapcsolatokat, hajlamos ellenállni a kötelező dolgoknak. Általában nincs fogalma a spórolásról, a várakozásról, nem vár holnapig, szeretne mindent megélni az itt és most-ban.

A lakosság kb. 15-20%-a "életművész" típus, ami nagyon jó, mert izgalmakat, szépséget teremtenek maguk körül, az emberek szeretik őket, feldobják a társaságot.


Az ikrek csillagjegyűek általában ezekkel a tulajdonságokkal bírnak:
http://www.angyalszarny.eoldal.hu/cikkek/horoszkopok-csillagjegyek-jellemzoi/ikrek


További Szép Napot!

Alapadatok
41 éves, Ikrek
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Nógrád
Barna
Fekete
104 kg
180 cm
Izmos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Egyéb
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó