Maylu társkereső férfi, 56 éves, Nógrád

A szerelem legjobb oldala
Maylu

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Tavaly lomtalanításkor a többi kacattal én is a kuka mellé kerültem.Már felesleges voltam... van újabb ,jobb .Nem oly értéktelen mint én.Persze járnak guberálok...Engem is néztek már meg...Volt aki felvett,nézegetett Majd felsóhajtott :"de kár volt ezt még kidobni,ha nem lenne ilyenből nekem jobb,talán még haza is vinném... " ,majd vissza tett.Nem tudom mi lesz velem... jön valaki aki azt gondolja ,hogy "ez bár kopott de kedves" és felvesz,vagy itt maradok amíg...Azt beszélik ami szemét nem kell senkinek az el lesz szállítva és bezúzzák.

Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...

Alapadatok
56 éves, Kos
férfi
heteroszexuális
Párt keresek - egy életre
Nógrád
Kék
Barna
77 kg
182 cm
átlagos

Elváltam
Csak külön élő gyermekem van
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Szeretek randizni