szappanbuborék társkereső nő, 66 éves, Baranya

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

A "van rajta mit fogni" kategóriába tartozom, ezért azoknak az uraknak, akik a vékony hölgyeket keresik,nem vagyok az esete és ne is keressenek.
Igyekszem alkalomhoz illően öltözködni, tehát nem járok színházba melegítőben és a strandot sem nagyestélyiben látogatom. Nem vagyok konszolidált 50-es, ezért, ha valaki a tradíciók és elvárások rabja, akkor nehezen fog velem boldogulni.
Hét éve élek társtalanul, van két gyermekem, a lányom már férjhez ment, a fiam középiskolás.
Olyan kapcsolatot keresek, melyben mindketten megőrizhetnénk szuverenitásunkat. Nem áll szándékomban senki személyiségét és életét megváltoztatni, eluralni, hisz' én is meg akarom tartani az eddigi életemet. Mégis tétovázás és kifogások nélkül ott legyünk egymásnak, ha szükség van rá. Sokat kérek?
Van itt olyan férfi, aki képes erre?
Amit fontosnak tartok magamról elmondani az az, hogy vidám, érzelemteli, jó humorú, nyílt és nyitott, őszinte ember vagyok, de nem hibátlan, mint ahogy bárki más sem.
És nagyon tudok szeretni! Már csak egy pasi hiányzik, akinek bebizonyíthatom.

Alapadatok
66 éves, Bak
heteroszexuális
Társat szeretnék, kötöttségek nélkül
Baranya
Barna
Fekete
164 cm

Elváltam
Több gyermekem van
Gimnázium

Keresztény
Alkalmanként
Soha
Lehet róla szó