daew társkereső férfi, 50 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Kedves idegen üdvözöllek oldalamon, s kellemes olvasgatást kívánok. Miként elolvastad adatlapom, kérlek, az értékeld is. Esetleg írhatnál levelet stb.

Köszönöm.

Csak is komoly kapcsolat érdekel, aki csak a szexet, időtöltést, hazug gerinctelen ígéretet tudja nyújtani az lépjen az adatlapomon tovább. Arra is meglehet találni a megfelelő partnert akár itt is ezen az oldalon, de aki ezt keresi az nem én vagyok. Csak, is mint már írtam komoly tartós kapcsolatot kereső társ jelentkezését várom. A távolság nem akadály részemről, és ha várnom kell még rá ez miatt az sem probléma, CSAK LEGYEN ÉRTELME!!!!Ne lépjen ki 1 hónap után olyan dologból, ami még el sem kezdődött adjon az életben lehetőséget az ismerkedéshez önmagának, partnerének. Mivel lehetetlen nincs, és a remény hal meg utoljára !!!Mind ehhez két ember kell. De aki nem tudja miért is van itt az ne rontsa itt az oldalt ,lépjen ki ,keresgélje a hétköznapjaiban az unalom űző partnerét! Elég volt a nem a földön járó kamus csajokból ezen az oldalon ,ha ilyen vagy lépj tovább, ha nem ne vedd magadra!!!(esetleg próbálkozzatok a &&& társkeresőn ott több a komolytalan szélhámos,magamutogató, a választék)Ennyi lányok sziasztok!!!!


Szeretem, a szép dolgokat, szeretek kirándulni, sétálni kéz a kézben, leülni és naplementét nézni. De Férfi vagyok, imádom a nőket, főleg (téged) aki majd velem együtt éli át a szép dolgokat. hát ez is én vagyok.

Minden cselekedetünknek, két eredője van, a nemi ösztön és a fontosság iránti vágy!. Egyszerűbb lenne ,azt mondani, nem kérek az egészből.De,harc és megalkuvás az egész életünk. Társas lény az ember. Csak, nem akadt olyan, aki ezt bizonyítsa nekem...Csak magamat adhatom, más semmit. A szőke herceg máshol van. Én, csak én vagyok. Hát vedd, amit adhatok!

Alapadatok
50 éves, Oroszlán
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Zöld
Barna
67 kg
180 cm
Vékony

Elváltam
Középiskola
Főállású munkaviszony

Egyéb
Alkalmanként
Soha
Lehet róla szó