Cirm007 társkereső nő, 46 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Cirm007

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Kicsit huncut, kicsit nevetős, kicsit szenvedélyes és szeszélyes (gondoltam ne áruljunk zsákbamacskát) magasan képzett 007-es Cirm.

Számtalan dolog tud izgalomba hozni: a jó humorú, értelmes és gondolkodó pasik, a méregerős indiai ételek, a hóesés vagy egy kávé egy amszterdami kávézóban.
Noha nem vagyok bűvész, imádom a meglepetéseket, a trükköket és az élet csavaros fordulatait, és leginkább azt, hogy a leghétköznapibb dolgokban is ott rejlenek. Az ember az utcán sétál, nem is sejti, hogy egy sarkon ráugranak... és mégis nap mint nap ez történik.
Tavaly beutaztam a fél világot, de egyébként is sokat jövök-megyek, moziba, kiállításra, fesztiválokra. Nincsen káros szenvedélyem, bár dohányzom, de hol abbahagyom, hol nem. Káros hobbim sincs, de szeretek táncolni. Néha festek is, ha időm engedi, mert lenyűgöznek a színek...

Nem használom kényszeresen híres emberek szavait, de mit tegyek, ha az alábbit annyira találónak érzem?

"In the depth of winter I finally learned that within me there lay an invincible summer"(Albert Camus)

Alapadatok
46 éves, Rák
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Zöld
Szőke
56 kg
160 cm

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem

Alkalmanként
Lehet róla szó