A gentle man társkereső férfi, 56 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
A gentle man

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Figyelem! "A gentel man" nevű felhasználó visszaél adataimmal. Az illető 2010. február 26-án regisztrált, ez alapján egyértelműen meg lehet különböztetni.


Negyvenkét éves diplomás férfi vagyok, a világ dolgai iránt kíváncsi és széles érdeklődésű. Beszélgess velem, és ezt rögtön megtapasztalod.

Eddigi kapcsolataim alapján kifejezetten mély érzésűnek mondhatom magam, és a férfi átlagnál talán figyelmesebb, önzetlenebb vagyok. Néhány hosszabb beszélgetés után ezt érezni fogod, különösen, ha megismered hangomat is. Ha beleszeretek egy asszonyba, akkor az ő boldogsága számomra is öröm - talán éppen Veled együtt élhetjük meg mindezt!

Mostanra "benőtt a fejem lágya", és határozottan vágyom arra, hogy gyermeket neveljek. Szeretném megadni mindazt a szeretetet, türelmet, odafigyelést, a közös játékok örömét, ami szükséges ahhoz, hogy egy kis királylány vagy egy lurkó éles eszű, egészséges lelkű, szilárd erkölcsű és autonóm fiatallá cseperedjen, majd önállóvá válva megélhesse az emberi élet teljességét. Ha van gyermeked, azt sajátomként tudnám szeretni.

A fenti sorok nagyon komolyan hangzanak, és mindezt komolyan is gondolom. Ezzel együtt megmaradt bennem a gyermeki kíváncsiság szinte minden iránt, és imádok játszani! Nemcsak a Honfoglalón (ahol ugyanezen a néven érhetsz el), hanem a játékos évődések szintjén, vagy a szójátékokban, logikai játékokban, de akár az egyszerű gyermekjátékokban is, ha látom a kis játszótárs örömét!

Mindig keményen dolgoztam és nem kell szégyellnem szakmai eredményeimet, jövedelmemet, de válásom óta vagyonosnak cseppet sem vagyok mondható. Ha úgy érzed, hogy boldogságodhoz a férfi részéről szükséges a márkás autó, külföldi utak ígérete és drága tárgyi ajándékokkal elhalmozás, akkor biztosan nem én vagyok az embered. Ugyanakkor abban is biztos lehetsz, hogy bármilyen utazásnál támaszkodhatsz nyelvtudásomra, és nem jövök zavarba, ha osztrigát kell felbontani vagy homár páncélját megtörni.

Ha türelmed idáig kitartott, hadd hívjam fel figyelmed tesztkérdéseimre ("Bolond beszéd, de van benne rendszer" jeligével), valamint naplóbejegyzéseimre.

Tudván, hogy az oldal látogatóinak érdeklődése egyénenként igen eltérő, bejegyzéseimet "címkékkel" látom el:

EMO: érzelmes,
EROTIK: erotikus, a pikánstól a szókimondóig,
FILO: elmélkedő,
LB: LB-s tapasztalatok,
ECO/POL: politika és gazdaság.

Ha felkeltettem érdeklődésed (de pl. nincs kredited, vagy csak egy kedvenc zenefájlt szeretnél megküldeni), elérhetsz a következő címen is:
a.gentle.man.lb@gmail.com

"Feltöltetlen" olvasóim figyelmét külön is felhívom február 14-i naplóbejegyzésemre, valamint a kapcsolódó fórumtémára (A gentle man fogadóórája).

Egyéves kihagyás után - az LB hatékony társkereső oldal:) - ismét aktiváltam regisztrációmat.

Alapadatok
56 éves, Bak
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Barna
Barna
70 kg
180 cm
Karcsú

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Lehet róla szó