gooroo társkereső férfi, 49 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
gooroo

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Így péntek este kicsit nehezen áll rá az agyam, hogy valamit is írjak magamról. Inkább aludnék, de ugyanakkor izgat is a lehetőség, hogy valakinek pont azon a néhány mondaton akad meg a szeme, amely aztán előrébb visz mindkettőnket. Szóval...........
Ha éppen nem azon vagyok, hogy megvalósítsak valamit, akkor figyelek, főleg passzívan, illetve befelé aktívan. Ez utóbbi annyit jelent, hogy megkérdezem magam, hogy adott dolog nekem mennyiben jó, hogyan tudna segítségemre lenni, ilyesmi.
Szeretek gondolkodni, de szeretek belecsapni az élet sűrűjébe és aktív lenni. Szeretek sportolni, bár jelenleg kicsit kiengedtem. Szeretek olvasni jelenleg megint ezoterikus irodalmat. Szeretek eljárni, de ezek ritka dolgok. Szeretek élményeket megosztani. Szóval ha ezekben szeretnél osztozni, akkor te vagy az én emberem:-)


ja, a saját tesztemet 74 %-osra tudtam hozni a mai nap, te se vedd nagyon komolyan:-)

Alapadatok
49 éves, Ikrek
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Zöld
Barna
87 kg
180 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó