nd.wizard társkereső férfi, 35 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
nd.wizard

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sziasztok! Elcsépelt duma, hogy életem párját keresem, de így van.
Szó szerint életem párját, mert olyan lányra vágyom akivel mindenben tudok osztozni.Rendkívül ragaszkodó vagyok, ami azt jelenti, hogy aki életem társa lesz,annak kötelező éjjel-nappal minden percet velem tölteni:)
Illúzionista-artista a foglalkozásom,tulajdonképpen nagy dolgokat varázsolok el, varázsolok elő, lebegtetek stb. mindeközben akrobatikus artistamutatványokat csinálok sok-sok színészi játékkal megspékelve.Csak azért fontos a munkám, mert emiatt sokszor utazom és mivel a lánynak akit keresek minden percet velem kell töltenie, ezért nem árt ha az illető hölgynek nincs színpadiszonya és esetleg velemjön, hogy ketttéfürészelhessem, elvarázsolhassam stb. Egyébként a szüleimmel és a tesóimmal élek, velük eggyütt van közös vállalkozásom. Fontos nekem a családom, azt hiszem erre mondják, hogy családcentrikus ember vagyok:)
Egyáltalán nem az én stílusom a neten ismerkedés, de mindennél jobban vágyom a szerelemre és ezért ezt az utat is kipróbálom, hogy megismerhessem az igazit.Ha valaki ennyi borzadáj után úgy érzi, hogy mégis írna nekem azt kérlek az nd.wizard@gmail.com emailcímre tedd. Üdv, Pussz!

Alapadatok
35 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Budapest
Barna
Barna
65 kg
180 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Szeretek randizni