kittuka társkereső nő, 40 éves, Fejér

A szerelem legjobb oldala
kittuka

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Hali!
Mit is mit is...?Szeretem az állatokat,főleg a lovakat.Vannak lovaink,nyáron fogathajtó versenyekre járunk apával,ahol versenyzőkénk veszünk részt(ha nem lett volna egyértelmű).Szeretek beszélni,sokat,mindenről,sajnos,vagy nem,de csak lelőni lehet...Szeretem a szivárványt,a tüzijátékot,a Balcsit,a jó bulikat,a jó embereket.Szeretem nagyon a barátnőmet (nem félreérteni!),aki miatt itt vagyok.Ő ugyanis kimegy Amerikába,így én igen egyedül fogok maradni...:(
Durva előítéleteim vannak a feltűnően és túlságosan kirívóan öltözködő lányokról.Én egyszerű lány vagyok,nem szeretem a manapság annyira favorizált "dekoratív ostobokat"!Nem akarom elhinni,hogy ők a önmagukat adják.Vagy ha mégis, akkor mélységesen sajnálom őket."A kivétel erősíti a szabályt!" elvét vallom
Nem vagyok modellalkat,de láttam nálam rosszabbat is.:)Csaló vagyok:a hajam festett fekete.
Így hirtelen ennyi,azt hiszem...Záráskén talán még annyit(exbarátom nyilatkozata):engem annyira lehet szeretni,hogy...ki sem tudja szavakkal fejezni,de annyira fel tudom idegesíteni,hogy legszívesebben megverne...nagyon.Szélsőséges vagyok,nem mindig találom az arany középutat.Szóval csak erős idegzetűeknek vagyok ajánlva!
És tényleg,aki "csak" szórakozni akar az inkább ne írjon nekem!Nem vagyok híve a futó kalandoknak,soha nem is voltam,úgyhogy csak az írjon akinek így ennyiből szimpi lettem!!!(ha létezik ilyen...?) Köszi!:)

Alapadatok
40 éves, Bak
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Fejér
Barna
Fekete
68 kg
167 cm
Telt

Független vagyok
Nincs gyermekem
Gimnázium
Felsőoktatási hallgató

Alkalmanként
Mértékkel
Lehet róla szó