Huncut mosoly társkereső férfi, 43 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Huncut mosoly

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Próba szerencse alapon vagyok itt...Nem hiszem hogy itt találom meg azt, akit keresek, de ki tudja:)))

Ismerőseim szerint, Én 1 kedves, csendes, megbizható és öszinte srác vagyok....huncut mosollyal:))))

Vidéki vagyok, de Budapesten élek albérletben, mert ideköt a munkám. 1 felsőoktatási intézményben vagyok közalkalmazott:)

Néha álomvilágba ringatom magam, de a valóságban élek.Általában racionálisan viselkedem, de néha elvisznek az érzelmeim:)) Vannak határozott elképzeléseim az életről, tudom hogy mit szeretnék csinálni a közeljövöben.
Kicsit naiv vagyok, bár sokat fejlődtem az elmúlt években. A pofonok, melyeket az ember élete során kap, bár fájnak, de mindegyikből tanulhat is az ember.

Vidám, mosolygós alaptermészetem van, de persze nekem is vannak rossz napjaim, s ilyenkor elviselhetlenebb vagyok, mint máskor:)))Türelmes vagyok, de néha kifakad belőlem, ami a szivemet nyomja, ami lehet hogy fáj másoknak, de igy világos, hogy öszinte vagyok.Néha szórakozott , szétszórt vagyok néha pedig a legapróbb részletekig precíz, tehát összetett jelenség:)))

Otthonülös tipus vagyok, már nem vonzzanak a discok, a füstös kocsmák. Viszont szivesen töltöm el az időt megfelelő partnerrel egy kellemes hangulatú helyen (pl kisvendéglőben vagy sétálhatunk éjjel vagy nappal...napsütésben vagy esőben :)))

Nem vagyok karrierista, de muszáj dolgoznom, hisz vmiből meg kell tudni élni, Vannak olyan periodusok, amikor sok időt töltök el a munkámmal. Tehát nem ez a legfontosabb, de muszáj....

Végül: - a fogkrémes tubust középen nyomom:)
- idönként elfelejtem lehajtani a Wc ülökét:)
- teát sok cukorral iszom
- ruháim hol rendben, hol szerteszét vannak
-------más most nem jut az eszembe....:)))Többi később...:)))

Alapadatok
43 éves, Szűz
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Barna
Fekete
65 kg
180 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Soha
Mértékkel
Lehet róla szó