venduil társkereső férfi, 40 éves, Borsod-Abaúj-Zemplén

A szerelem legjobb oldala
venduil

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás


"A gyakorlatiasság, a kézzelfogható dolgok értékelése többnyire minden bika szülöttre jellemzőek. Türelmes, kitartó típus, és gyakran nagyon makacs is. Nem szereti a túl sok változást, fél a bizonytalanságtól és nehezen szokja meg az új helyzeteket, viszont annál alaposabb és szívósabb természetű. Melegszívű, nem áll távol tőle a romantika, és ragaszkodik a hagyományokhoz. Az élet élvezetét és az érzékiséget tőle lehet a legjobban megtanulni, páratlanul értékeli a kényelmet, a finom ízeket, a jó életet. Előfordulhat, hogy túlzottan materialista szemléletű, az elvont eszmékkel általában nem tud mit kezdeni. Kifinomultabb szinten azonban páratlan művészi érzékkel, tehetséggel is rendelkezhet."


"Beletelik némi időbe, míg elnyerhetjük a bika jegy szülöttjének szeretetét, de ha ez egyszer megtörtént, utána hűségre és odaadásra számíthatunk. A bika romantikus jegy, és számára nagyon fontosak a testi élvezetek, a szexualitás, az érintés. Meglehetősen birtokló jellem, attól érzi magát biztonságban, ha magáénak tudhat dolgokat, embereket, érzelmeket. A bika a nemzőerő, a termékenység szimbóluma is, ezért a családközpontúság is jellemzi. Védelmező természetű, és nagy késztetése van arra, hogy a szeretteinek kényelmes, boldog életet biztosítson."

-Azt hiszem ezek kivétel nélkül jellemzőek rám, mind a jó és rossz tulajdonságok. Ennél jobban talán én sem tudnám magam jellemezni-

Alapadatok
40 éves, Bika
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Borsod-Abaúj-Zemplén
Kék
Barna
67 kg
180 cm

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Lehet róla szó