Oviska társkereső férfi, 50 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Oviska

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Csók a Lelkedre, Kedves! :-)

Kronológiailag 35 éve nézelődöm kék szemeimmel, belül viszont ovis vagyok, pont olyan, mint a képemen... Eme anyagi világban a szabadságra, s a függetlenségre törekszem volt mindig, s a társadalmi ketreceket - no meg az unalmas szürkeséget - nem igazán kedvelem, így munkába sem járok reggelente, ebből adódóan főnököm sincs. Életem filmjét eképpen szabadon rendezem, s most eljött az idő, hogy eme háromdimenziós filmembe egy másik főszereplőt (társ-rendezőt) keressek, mely személy Virágszálnak neveztetik, lévén, hogy hölgyemény a keresésem tárgya, a nők meg virágokra hasonlatosak. Szép a kaktusz is, na, de ha lehet, akkor inkább egy lótusz-virágot szeretnék, amihez oda lehet bújni, s cirógatni szirmait... ;-)

No, jól megaszontam, valami konkrétabb is akkor:

Imádok újabban fotózni - az utazás meg régi hobbim, íme pár kép:
www.kepjeim.hu

Igen közel áll hozzám kelet, legfőképpen India, s a lélek rejtelmei, még főzni is tudok egy kicsit, főleg indiait...
www.tminfo.hu

Ha pedig Kegyed keleti muzsikára vágyik, akkor a rádiómat ajánlom:
http://live.vedaradio.hu

Ha meg énrám netán a fentiek alapján, akkor csak bátran, s ráadásként egy nagy-nagy mosoly, mert az élet szép és jó, csak (spontánul) rendezni kell a vágyaink forgatókönyve alapján... Nékem már majd minden megadatott az életben, már csak Ő hiányzik, aki lehet Te vagy...

"Nem emberi lények vagyunk, akik spirituális élményeken megyünk keresztül, hanem spirituális lények, akik az emberi létezés élményén haladnak át.

Ha ítéleteket alkotunk ennek a pillanatnak bármely aspektusáról is, már nem érzékeljük azt [a maga teljességében]. Az ego mindig azt keresi, hogy mi az, amit kritizálhatna. Ez mindig a múlttal való összehasonlítással jár. A szeretet azonban békésen tekint a világra, és elfogadja azt. Az ego a hiányosságokat és a gyengeségeket keresi. A szeretet az erő jeleit kutatja. Azt nézi, hogy a másik mennyit jutott ez idáig előre, és nem azt, hogy mennyit kell még mennie. Mily egyszerű dolog mindig szeretni, és mily kimerítő dolog mindig csak hibát találni! Hiszen minden alkalommal, ha hibát látunk, azon kezdünk gondolkodni, hogy mit lehetne ezzel kapcsolatban tenni. A szeretet viszont tudja, soha semmi más nem szükséges, mint még több szeretet.

Mindig az érinti meg legmélyebben a másik embert, amit teljes szívből végzünk. Nem a testünk mozgása vagy az elménkben lévő szavak közvetítik a szeretetet. Szeretetünk a szívből egyenest a szívbe tart." - Maharishi Mahesh Yogi

Alapadatok
50 éves, Vízöntő
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Kék
Barna
65 kg
180 cm
Vékony

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Ritkán
Szeretek randizni