ferke35 társkereső férfi, 51 éves, Bács-Kiskun

A szerelem legjobb oldala
ferke35

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Én, mint Nyilas:

Személyiség

A Nyilas jegy szülötte rendkívül színes egyéniség. Egyfelöl fontos számára az élet élvezete,
másfelöl viszont bezárkózik a saját kis világába és elmélkedik a világ nagy dolgain. Nagyo
n energikus, minden feladat kihívás számára, így lelkesen vág bele. Jó kedélyű, alapvetően optimista, általában elég nagy az önbizalma. Nyitott az újdonságokra, izgatja az ismeretlen, vonzza a szabadság és a kötetlenség. Az utazás, a felfedezés, a megismerés vágya vezérli. Remek a humorérzéke és a kommunikációs készsége, ezért aztán a társaság kedvence. Mindig kész ismeretei bővítésére, látóköre kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére. Vidámságot, derűt, életszeretetet sugároz környezetére. Aktív személyiség, fontos számára az önkifejezés. A Nyilas intellektuális beállítottságú, érdeklődése széleskörű. Idealista, érdekli a vallás és a filozófia. Foglalkoztatják a magasabb rendű szellemi témák, a transzcendentális kérdések.

Szerelem

Odaadó és ragaszkodó, ám szabadságvágya is igen erős, ezért párja jól teszi, ha "hosszú pórázra" engedi. Fontos számára, hogy feltétel nélkül megbízzanak benne. Nagyon érzelemdús és lelkes, hamar lángra gyúl. A Nyilas-szülött általában nem marad egy partner mellett túl sokáig, mivel szereti a változatosságot, és nehezen viseli, ha a szenvedély alábbhagy. Emiatt sok Nyilas marad nőtlen és hajadon, vagy házasodik többször. Jó humorral, ötletességgel és dinamizmussal lehet elcsábítani. Ahhoz vonzódik, aki együtt tud vele szárnyalni, ugyanakkor szilárd támasza, biztos háttere is egyben.

Ez 100% én;)


Alapadatok
51 éves,
férfi
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Bács-Kiskun
Zöld
Barna
65 kg
172 cm

Független vagyok

Soha
Lehet róla szó