Cicely1988 társkereső nő, 35 éves, Baranya

A szerelem legjobb oldala
Cicely1988

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sziasztok!

Én 19 éves, pécsi transzszexuális vagyok (nő szeretnék lenni).
Külsőmről annyit, hogy 182 magas, 58 kg, vékony, félhosszú, sötétszőke hajú, zöld szemű emberke lennék, és bár annak ellenére, hogy a hormonkezelést, mely során arcom/alakom teljesen nőivé válik, még csak 2007 szeptemberében kezdem el, már most sem vagyok egyáltalán férfias jelenség. Természetesen nemi szerv-átalakító műtétet is szeretnék majd.
Nem tűnik egyszerűnek így komoly kapcsolatot, szerelmet találni, de én hiszem, hogy van olyan srác, akit nem taszít önmagában a transzszexualitásom ténye, és képes igazán szeretni engem, és én is tudom majd szeretni őt.
Nagyon szeretnék egy valóban komoly, tartós kapcsolatot, megtalálni a Nagy Őt. :)
Alkalmiba csak akkor megyek bele, hogyha éppen nagyon olyanom van... :)
Hogy nekem van-e "kikötésem"? Igazából nincs, mert szerintem az ember a szívének nem parancsolhat, szóval ha valakibe beleesek, elnézem a hibáit. :) Persze, szeretném, ha korban hozzám közel állna, (tehát 25 alatt), és persze nem ártana, ha közel lenne, vagy sűrűn utazóképes, hogy működhessen a kapcsolat, mivel nekem még van egy évem a gimiből itt, Pécsett. Utána viszont akár költözöm is, csak jöjjön az a herceg! :)

Várok Rád!! :)


u.i.: Képet nem töltök fel óvatosságból, mivel nem szeretném kiteregetni, hogy ki vagyok, hátha rosszindulattal találkozom. De a személyes tali ellen semmi kifogásom, és akkor majd szemügyre vehetsz, ha kíváncsi vagy rám. :)

e-mail: cicely@vipmail.hu
MSN: cicely1988@hotmail.com

Alapadatok
35 éves, Szűz
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Baranya
Zöld
Szőke
58 kg
182 cm
Vékony

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskolai tanuló

Soha
Soha
Szeretek randizni