bea118 társkereső nő, 33 éves, Csongrád

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szeretem
-mosoly
-zene
-bulik
-barátok
-kis családom
-vásárlás
-kutyuskák
-Sex és New York
-Misso
-Nike
-Nina Ricci
Utálom
-rossz kedv
-kígyó, béka
-kétszínű emberek
-pofátlan pasik
-kihasználás
-nagyképűség

A Skorpió nő rendkívül vonzó, legtöbbször gyönyörű és érdekes. A szemei különösen beszédesek és szavak nélkül is forró éjszakákat, soha át nem élt szerelmi játékokat ígér. Akit ez rabul ejt, az könnyen besétálhat a csapdájába.
A Skorpió nő mélyen szeret és hasonló intenzitást vár el partnerétől is. Így a Skorpió nő mellett nem könnyű az élet.

Megközelíthetetlensége nagy kihívást jelent és így sokszor felmerülhet az a kérdés, hogy vajon ki lehet ez a titokzatos nő, akiben ennyi szenvedély lakozik?

A Skorpió nő csábos, tipikus végzett asszonya. Hatalmas a vonzereje, ő az érzékek forgószele. Modora kedves, olykor elbűvölő, szemével megigézi "áldozatát". Már fiatalon sok partnert szerez, próbálgatja vonzerejét, így idővel tapasztalt, érzéki és igen okos, rafinált nővé válik.

Behálózza áldozatát, rabjává teszi, és megjáratja vele a mennyet és a poklot. A Skorpió-nő karaktere szerint érzékeny, olykor túlérzékeny, miközben távolságtartónak, hűvösnek tűnik. Nehéz ellenállni elbűvölő és sok szempontból érdekes személyiségének. A kapcsolat, vagy az ismerkedés elején a férfi gyakran megérzi a belőle áradó csábos szenvedélyt. Nehéz meghódítani a Skorpió-nőt, bár neki is szüksége van a hódítás pillanataira és óráira. Tisztában van azzal, hogy ha akarja, az ujja köré csavarhatná azt, akinek megtetszett, de ez általában pillanatnyi állapotától függ. A játék számára határozottan kettős, hol fontos, hol jelentéktelen.

De sokakat izgatja ez az asszony típus. Más, mint a többi. Társaságban gyakran a különcöt játssza, váratlanul toppan be, hirtelen tűnik el, hogy tudatosan, furcsaságával felhívja személyére a figyelmet. De eredeti öltözködésében, véleményalkotásában is. Szeret jól öltözködni, de mindig arra törekszik, hogy nőiességét finoman kiemelje.

Ez mindent elmond rólam! :)

Alapadatok
33 éves, Skorpió
heteroszexuális
Csongrád
Barna
Barna
65 kg
167 cm
átlagos

Nincs gyermekem
általános iskola
Középiskolai tanuló

Soha
Ritkán
Lehet róla szó